Dakkapellen


Extra ruimte winnen op uw zolderverdieping? Laat dan een dakkapel plaatsen. Daardoor maakt u van een loze opbergruimte vaak een volwaardige kamer. ROWI plaatst niet alleen dakkapellen maar ook Velux dakramen. Daarnaast wordt vaak gebruik gemaakt van een lichttube.

Dakkapel plaatsen

ROWI is expert op het gebied van dakkapellen. We werken uitsluitend met materialen van topkwaliteit, zodat u ook op langere termijn verzekerd bent van een duurzame uitbreiding van uw woning. Er is daarbij keuze tussen hout en kunststof. Meestal is een dakkapel binnen één dag geplaatst (wind- en waterdicht). Daardoor loopt u geen risico op onvoorziene lekkages.
De kosten van een dakkapel: prijsindicatie tussen € 1200 en € 1500 per strekkende meter.

Dakraam plaatsen

Dakramen zijn er in vele soorten en maten. De meest bekende is het Velux dakraam, een topproduct met vele mogelijkheden in hoge kwaliteit. Er zijn talloze accessoires en uitbreidingen voor Velux dakramen. Zo is er ingebouwde zonwering en zijn er dakramen op zonne-energie. ROWI bekijkt graag samen met u dakraam bij u past.
De kosten van een dakraam: prijsindicatie tussen € 500 en € 700 levering en montage.

Lichttubes

Een lichttube is een alternatief voor een dakraam. Deze bestaat uit een koker met een ingebouwde lichtvanger en een spiegelreflector, waardoor het licht in versterkte vorm in uw woning komt. Lichttubes zijn er met een diameter van 32 en 36 cm. Ter vergelijking: een lichttube van 32 cm geeft net zoveel licht als een dakraam van 100 x 150 cm. Voordelen van een lichttube:

  • niet inbraakgevoelig
  • minder onderhoud (schoonmaken)
  • geen zonwering nodig

De kosten van een lichttube: prijsindicatie tussen € 500 en € 700 levering en montage.

Afspraak maken met ROWI Son >>>