Renovatie en verbouw


ROWI is sterk in het organiseren van complete renovatie- en verbouwingsprojecten. Zoekt u een geschikte partner voor de renovatie van uw pand? Maak dan een afspraak met ons bedrijf voor een vrijblijvende afspraak. In een offerte zetten we de kosten van de verbouwing voor u op rij.

Van kleine aanpassingen tot complete renovaties

Van woning tot bedrijfsgebouw, van monument tot moderne bungalow. Samen met u denken wij graag mee over de nodige aanpassingen, zodat het gebouw weer bij u past. ROWI is u graag van dienst, van kleine aanpassingen tot complete renovaties. We vertalen al uw wensen tot het gewenste eindresultaat. U kunt rekenen op heldere afspraken, overeenkomsten en planningen. ROWI zorgt door goed overleg voor zo min mogelijk ongemak en optimale tevredenheid.

Wat kost een verbouwing?

De kosten van een verbouwing zijn per situatie verschillend. Daarom maken we om te beginnen een afspraak. We horen graag van u wat uw plannen zijn en leggen daar een passende offerte naast. De ROWI werkwijze staat bekend vanwege de strakke planning. Geen verloren tijd, en dat scheelt in uw portemonnee.

Afspraak maken met ROWI Son >>>