Stucadoorswerk


Goed stucwerk geeft een meerwaarde aan elke ruimte en daar geniet u elke dag van! ROWI vindt mooi stucwerk belangrijk en werkt daarom met een vaste stukadoor. Van het begin tot het einde wordt het stucwerk netjes afgeleverd. En tegen een gunstig tarief!

Stukadoor in Eindhoven en omgeving

ROWI verzorgt stukadoorswerk in de regio Eindhoven: van Son en Breugel, Best, Veldhoven en Nuenen, tot aan Veghel, Uden en Gemert. Uiteraard leveren onze stucadoors strak stucwerk, waardoor ons bestand van tevreden klanten almaar groeit. We vinden het belangrijk om onze klanten centraal te stellen. We adviseren en helpen onze klanten met het maken van een keuze uit talloze muurdecoraties tegen concurrerende prijzen.

Soorten stucwerk

Onze stukadoor verzorgt de wandafwerking van uw keuze, of het nu gaat om schuurwerk, pleisterwerk of sierpleister. Naast de gebruikelijke structuren maken we ook siereffecten in uw stucwerk. Op vakkundige manier worden sierlijsten en ornamenten naar uw keuze aangebracht. Altijd strak en nauwkeurig afgewerkt, voor een bijzonder eindresultaat. De ROWI stucadoor…

  • werkt schoon, secuur, nauwkeurig en professioneel in de regio Eindhoven
  • komt zijn afspraken altijd na
  • laat de werkruimte steeds netjes opgeruimd achter

Wat is de prijs van stucwerk?

Afhankelijk van de gekozen wandafwerking, bedragen de kosten van stucwerk gemiddeld tussen € 12 en € 25 per vierkante meter.

Afspraak maken met ROWI Son >>>