Schilderwerk


Schilderwerk, het lijkt zo eenvoudig. Toch is het een vak apart, want er komt meer bij kijken dan u denkt. Schilderen is een ambacht – met ROWI als specialist in ambachtelijk schilderwerk. De kosten zetten we graag voor u op rij in een offerte voor uw schilderwerk.

Is schilderwerk duur?

Goed schilderwerk is arbeidsintensief. Daarom kunnen we het helaas niet mooier maken dan het is: een schilderklus kost inderdaad behoorlijk wat geld. Binnen deze markt durven we echter gerust te zeggen, dat de kosten bij ROWI zeer concurrerend zijn. Want:

  • Onze werkwijze is bijzonder efficiënt. Een planning is bij ROWI geen ‘losse planning’ maar een vaste afspraak.
  • Het karwei wordt snel en zonder onderbrekingen gedaan: aan één stuk door.
  • Voor binnenschilderwerk gebruiken we lakken op basis van acrylaat, een sneldrogende verf op waterbasis. De verfsoorten voor het buitenschilderwerk zijn op basis van alkydhars (terpentine).

Buitenschilderwerk

In tegenstelling tot vroeger, kan er bijna het hele jaar door buiten geschilderd worden. Dat ligt met name aan de moderne verfsoorten, die van betere kwaliteit zijn en ook sneller drogen. Het moet wel vorstvrij zijn om buiten te kunnen schilderen. En schilderen in de regen blijft lastig, daarom hebben we Buienradar dagelijks in beeld!

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk hebben we geen last van de weersomstandigheden. Maar voor u als klant is het soms lastig, want het huis staat op zijn kop. Dat weten wij maar al te goed, en daarom beperken we de overlast tot een minimum. Hoe doen we dat?

  • U kunt grotere meubelstukken laten staan. We schermen deze volledig af met kleden.
  • We werken met schuurmachines met speciale stofzuigers. Daardoor is de verspreiding van stof beperkt.
  • U weet vantevoren precies wanneer we met de klus beginnen – en eindigen.

Offerte schilderwerk

Wilt u een prijsopgave voor uw binnenschilderwerk of buitenschilderwerk? In een offerte staan de kosten vermeld. We maken graag een afspraak op de locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken met ROWI Son >>>