Schade-expertise / taxatie


Schade in huis, het blijft vervelend. Er kan sprake zijn van waterschade, bijvoorbeeld door het lekken van een afvoer, door een niet goed aangesloten radiator of een lekkage in de dakbedekking. Maar er zijn ook veel andere schades denkbaar. ROWI 

Schade aan schilder- of stucwerk

Als gevolg van deze of een andere schade, is uw schilderwerk en/of stucwerk beschadigd. Er zijn misschien vochtvlekken ontstaan die voor lelijke kringen zorgen op uw wand of plafond. Of er moest hak- en breekwerk plaatsvinden waardoor een wand compleet hersteld moet worden. Wij maken het weer compleet in orde. Door onze jarenlange ervaring ziet u later niet meer waar de schade is geweest.

Offerte

Particulieren en verzekeringsmaatschappijen schakelen ROWI regelmatig in als er herstelwerkzaamheden plaats moeten vinden. Op afspraak nemen we uw schade op. Vervolgens krijgt u een offerte met een prijsopgave voor de herstelwerkzaamheden.

Schade? Maak een afspraak.

Maak gebruik van de ROWI expertise bij schade aan schilderwerk of stucwerk. We zorgen dat er snel een offerte in de bus ligt voor de verzekeringsmaatschappij. Neem contact op: wij bellen u graag terug op een tijdstip dat u schikt.

Afspraak maken met ROWI Son >>>